Podlahy

Vyberte si z naší aktuální nabídky:

V našem sortimentu naleznete pokládku podlah různých druhů také pro středně těžké a těžké zatížení.

Vinylová podlaha

V současné době patří vinylové podlahy k velmi oblíbeným a osvědčeným možnostem podlah pro interiéry domů, bytů, komerčních prostor a nebytových prostor.

Dřevěná podlaha

Stylové dřevěné podlahy dodávají úžasnou atmosféru nejen interiérům historických budov, ale také moderním architektonickým objektům, bytům nebo domům.

Plovoucí podlahy

Plovoucí podlahy představují ideální řešení pro rychlou rekonstrukci nejen bytových, ale i kancelářských prostor. Jsou stálicí na trhu s podlahovými krytinami.

Ostatní podlahy

Vyberte si z nepřeberných možností nejrůznějších typů a druhů podlahových krytin. Podlahy, které nabízíme, se vyznačují značnou odolností a snadnou údržbou.

Dodáváme a montujeme kvalitní podlahy

Součástí našich profi služeb je také poradenská činnost. Kontaktujte nás ještě dnes a sjednejte si osobní schůzku, na které dohodneme všechny potřebné detaily zakázky. Na základě nezávazné poptávky vám vypracujeme cenovou kalkulaci. Vždy se řídíme finančními možnostmi klientů. Jsme připraveni vám poradit a nabídnout několik variant. Známe současné trendy v bydlení.

Zaměřujeme se na kompletní dodávky podlah do komerčních, bytových i nebytových prostor. Každý typ interiéru vyžaduje vhodnou podlahovou krytinu. Rádi vám poradíme, jaký typ podlahy je pro váš záměr optimální.

Kvalitní podlahy od společnosti NOVÉ INTERIÉRY s.r.o.!